Telefoonnummer

06-12147583

Openingstijden

Zie "Contact / afspraak maken".


ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Zwanger zijn is een spannende tijd, waarin er veel met je lichaam en geest gebeurt. Maar zeker is het een mooie en bijzondere tijd. Het is een periode waarin je spieren en gewrichten veranderen, alles wordt soepeler om ruimte te maken voor je baby en je lichaam wordt voorbereid op de bevalling.

Door deze veranderingen kun je sneller moe worden of kunnen er lichamelijke klachten ontstaan, zoals:

Nek- en rugklachten

Bekken klachten

Vocht vasthouden

Kuitkrampen

Slecht slapen

Een zwangerschapsmassage helpt! Een zwangerschapsmassage kan je lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen verminderen. Zoals:

Onzekerheid

Spanningen

Angst voor de bevalling

Of wanneer je als aanstaande moeder gewoon niet lekker in je vel.

De voordelen van een massage zijn dat de spieren soepeler worden. De ademhaling wordt dieper en het hoofd komt even helemaal tot rust. Het lichaam kan herstellen. Door deze ontspanning kan de zwangerschap bewuster en intenser ervaren worden en er is uit onderzoek gebleken dat zwangerschapsmassage onder meer positieve effecten heeft op de slaap. Dat zorgt voor minder rugpijn en minder aanmaak van stresshormonen. 

Een zwangerschapsmassage verbetert de doorbloeding, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor zowel de aanstaande moeder als kind.


De tijdsduur van de zwangerschapsmassage is ongeveer 75 minuten en de kosten zijn €75,00.

Contra-indicaties:

Hoge / lage bloeddruk, bloedingen, eiwit in de urine, eerdere miskraam.