Telefoonnummer

06-12147583

Openingstijden

Zie "Contact / afspraak maken".

In mijn sfeervol ingerichte massagepraktijk kunt u genieten van een heerlijke ontspanningsmassage, belevingsmassage, facial cupping, lichaamscupping of afslankmassage. Mede door de relaxte achtergrondmuziek en het heerlijke luchtje uit de diffuser, komt u helemaal tot rust en voelt u zich na de massage weer helemaal ZEN.

Bekijk hier het massage aanbod met bijbehorende uitleg en de tarieven.

WERKSTRESS EN MASSAGE

Een derde van het werkgerelateerde verzuim wordt veroorzaakt door werkstress. Daarmee is stress op de werkvloer beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werk gerelateerde psychische ziektes. Alarmerende feiten, want werknemers die veel werkstress ervaren zitten niet goed in hun vel en zijn minder productief. Wie stress op het werk succesvol aanpakt zorgt voor meer werkplezier en minder verzuim.

Ik help u als NGS-masseur daarbij. Een massage kan stress verlichten. Het kan mensen weer het gevoel geven om ontspannen te zijn. 

Waarom een massage? 

Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door een massage verlicht worden. De massage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.  Ook als u verder prima in uw vel zit kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn.

Daarnaast heeft de masseur een belangrijke rol bij het verminderen van pijn en kan een massage stressklachten verminderen. 

Veilig en verantwoord

Vanuit de branche-organisatie voor 5.000 masseurs, het Nederlands Genootschap voor sportmassage (NGS) is een leidraad ontwikkeld die mij helpt om u op een veilige manier en in verantwoorde omgeving te kunnen masseren. U bent er dus zeker van dat u in een veilige omgeving terecht komt!

Mijn massagepraktijk is tevens toegankelijk voor mindervaliden.

Kortom, maak vandaag nog een afspraak!