Telefoonnummer

06-12147583

Openingstijden

Zie "Contact / afspraak maken".

Afslankmassage is DE massage ter ondersteuning bij het afvallen. Het is een figuur corrigerende, manuele massage voor vermindering van cellulitis en vetophopingen. Een bijzondere massagevorm die ondersteunt bij figuurverbetering zonder medisch ingrijpen. Een goed alternatief voor liposuctie dus.

De stevige en diepe massagetechnieken zorgen voor omvangvermindering in centimeters en een gezondere, mooiere huid. Afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Ook zul je je na een behandeling weer energieker voelen.

Behandeling kan per zone. Een zone kan zijn: Bovenbenen/bovenarmen, buik/heupen.

Een kuur bestaat uit 10 behandelingen van ongeveer 30 minuten. De eerste twee behandelingen zijn wekelijks om te kijken hoe je op de behandeling reageert. Daarna (als er geen reacties op de massage zijn, bijv. hoofdpijn) volgen 2 behandelingen per week. Na 5 tot 6 behandelingen zie je al resultaat. Daarna gaat het snel!

Gemiddeld is het totale omvangverlies na 10 behandelingen 12,5 cm. Je kledingmaat kan verminderen met 1 tot 2 maten!

Na de kuur is het aan te bevelen om 1 keer per 4 tot 6 weken terug te komen voor een behandeling om resultaat te blijven houden.

Voor aanvang van de eerste behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten. Na de 5e en 10e behandeling doen we dit nog een keer om het resultaat te zien.

Voor de behandeling kun je beter geen zware maaltijd nuttigen. Hier kun je tijdens de behandeling last van krijgen.

De dag van de behandeling en na de behandeling is het verstandig om voldoende water te drinken in verband met het afvoeren van de afvalstoffen.

Deze massage is niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.