Telefoonnummer

06-12147583

Openingstijden

Zie "Contact / afspraak maken".

In mijn praktijk kun je ook terecht voor lichaamscupping en gezichtscupping.

Ik maak gebruik van de Bellabaci cups, gemaakt van chirurgische siliconen. De Bellabaci cups hebben een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuids bindweefsel). Met de cups geef je een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie en lymfen stimuleren en de fibroblasten activeert die collageen en elastine aanmaken. De cups zijn uitermate geschikt om in te zetten bij cellullites, pijnklachten, stress, lymfe problematiek, huidverbetering.

Gezichtscupping

Gezichtscupping is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen. Door de bewegende cupping in het gezicht en decolleté wordt de huid zichtbaar verbeterd en zullen rimpels minder worden. Na de cupping wordt de huid nabehandeld met cryoglobes.

Deze set is bij de Bellabaci Gezichtscupping kuur ingebrepen

Cryoglobes

De Cryoglobes verbeteren de algemene conditie van de huid door de zuurstof- en voedingsstoftoevoer naar de huid te verhogen. 
Het frequent gebruiken van de Cryoglobes verstevigt de huid en helpt rimpels te voorkomen.
Tijdens een behandeling met Cryoglobe vernauwen zich de huidvaten en capillairen (vasoconstrictie) gevolgd door dilatatie van bloedvaten (vasodilatatie).
Hierdoor worden de toxines, die in de huid opgeslagen liggen, afgebroken en weggespoeld. 
De intense kou activeert de collageenproductie in de diepere lagen van de huid, waardoor uw huid stevig en strak blijft. Na verschillende behandelingen merk je dat de huid gladder en gelijkmatiger wordt door verbetering van de elasticiteit en voelt de huid fris een jeugdig aan.