Telefoonnummer

06-12147583

Openingstijden

Zie "Contact / afspraak maken".

Mijn naam is Angelique Wiegers, eigenaresse van ZEN Wellness- & Beautymassage, gevestigd in Heesch. In augustus 2019 ben ik begonnen met de opleiding NGS Wellnessmasseur bij MOOD Opleidingen in Best. Deze opleiding heb ik met een MOOD en NGS diploma afgerond. Bij mijn NGS diploma heb ik tevens een NGS licentie ontvangen.

Eind 2021 heb ik mijn certificaten behaald voor de opleiding Gelaatsverzorging en Harsen/Epileren. Naast ontspannende massages verzorg ik nu dus ook gezichtsbehandelingen. Ik heb er bewust voor gekozen om niet de complete opleiding tot Schoonheidsspecialiste te volgen, omdat ik me puur wil concentreren op het gelaat.

Extra maatregelen i.v.m. COVID-19:

Ik ga er vanuit dat u alleen een afspraak maakt als u geen klachten heeft. Mocht u na de gemaakte afspraak toch (lichte) klachten krijgen dan verzoek ik u de afspraak te annuleren/verzetten. Daarnaast heb ik in de praktijk aanvullende maatregelen genomen ten aanzien van hygiëne (o.a. mondkapje, handalcohol, de praktijk wordt na iedere cliënt schoongemaakt).

Aanvullende maatregelen in mijn praktijk

  • Algemeen geldt: Geen handen schudden, handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog en gebruik van papieren zakdoekjes.
  • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd.
  • Bij binnenkomst wast u op de daarvoor aangewezen plaats de handen (of gebruikt de handalcohol).
  • Geannuleerde afspraken vanwege gezondheidsoverwegingen zal ik uiteraard niet in rekening brengen.
  • Ik hoop op uw begrip dat als gevolg van deze situatie uw afspraak wellicht later plaatsvindt dan u had gehoopt.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met me op.