Telefoonnummer

06-12147583

Openingstijden

Zie "Contact / afspraak maken".

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Ook voor een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling kun je terecht bij ZEN Wellness- & Beautymassage.

Door middel van het uitvoeren van een huidanalyse bepaal ik welk type huid je hebt en bepaal ik welke producten ik ga gebruiken voor de gezichtsbehandeling.

BASIS BEHANDELING

De basis behandeling bestaat uit: Oppervlaktereiniging, huidanalyse, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker, lotion, verzorgende crème.

COMPLETE BEHANDELING

De complete behandeling bestaat uit: Oppervlaktereiniging, huidanalyse, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezichtsmassage, masker, lotion, verzorgende crème.

LUXE BEHANDELING

De luxe behandeling bestaat uit: Oppervlaktereiniging, huidanalyse, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, harsen bovenlip en kin, gezichtsmassage, masker, lotion, verzorgende crème.

KENNIS MAKEN

Eerst kennis maken? Kies dan voor de kennismakingsbehandeling. Deze korte behandeling die bestaat uit: Oppervlaktereiniging, huidanalyse, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, lotion, verzorgende crème.

In mijn praktijk werk ik met de producten van Extenso. Extenso is een 100% Nederlands product. Extenso staat voor eerlijkheid, een ‘no nonsense’ merk dat zich enkel richt op de essentie van huidverzorging en huidverbetering. Extenso is 100% vegan, rijk aan natuurlijke ingrediënten en bevat zorgvuldig geselecteerde werkstoffen. De producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën, overbodige geur- en kleurstoffen en uiteraard dierproefvrij.